Skip to main content
Domovská stránka » Ženské zdraví » PRAŽSKÁ MY CLINIC MĚNÍ PŘÍSTUP K PÉČI O PACIENTY
ADVERTORIAL

MY CLINIC, medicínské centrum, které bylo otevřeno v Praze před třemi lety, si dalo za cíl změnit narativ zdravotní péče v České republice. Soukromá rodinná klinika si uvědomila jedinečnou výzvu, které pacienti v ČR čelí. Svým klientům poskytuje komfort, čas a empatii na úrovni špičkových zdravotnických zařízení v zahraničí.

V MY CLINIC naleznete širokou škálu lékařských specializací, které pokrývají komplexní péči o celou rodinu. Tým lékařů a terapeutů je složen z předních odborníků ve svých oborech, kteří společně pracují na nalezení nejlepších řešení pro zlepšení fyzického i duševního zdraví klientů. Klinika zahrnuje jak ambulantní péči o dospělé, tak pediatrické centrum s dětskými lékaři a specialisty z dalších oborů jako dětská gastroenterologie, nefrologie, gynekologie, ergoterapie, fyzioterapie a jiné. Navíc klinika letos rozšiřuje své služby o prvotřídní jednotky ambulantní a jednodenní chirurgie, včetně rentgenové stanice. Tento koncept umožňuje klientům podstoupit chirurgický zákrok a opustit zdravotnické zařízení ještě tentýž, případně druhý den. Jedná se o moderní pojetí chirurgické léčby s řadou výhod.

Zdroj: archiv MY CLINIC

Minimální čas strávený ve zdravotnickém zařízení přispívá k eliminování stresu spojeného s hospitalizací a klienta méně zatěžuje. Dalšími výhodami jsou nižší riziko infekcí a komplikací spojených s delším pobytem v nemocnici a rychlejší zotavení. S moderní infrastrukturou a týmem vysoce kvalifikovaných chirurgů MY CLINIC nabízí širokou škálu specializovaných chirurgických služeb. Od ortopedických a gynekologických zákroků přes cévní chirurgii, až po výkony břišní a obecné chirurgie.

„Věříme, že klíčem k úspěchu je spojení odborné péče s osobním přístupem a empatií, která připomíná péči rodinného lékaře. Každému klientovi v MY CLINIC věnujeme dostatek času, pochopení a respektu, abychom mohli vytvořit dlouhodobý vztah založený na důvěře,“ uzavírá ředitel kliniky Ing. Michal Šafránek.

Next article