Skip to main content
Domovská stránka » Zdraví rodiny » REVOLUČNÍ SVĚTOVÁ NOVINKA V PREVENCI RAKOVINY: DOMÁCÍ TEST CARCI REAGENT
ADVERTORIAL

Zanedbávání prevence je v Česku jednou z hlavních příčin vysoké úmrtnosti na rakovinu. Unikátní český samotest Carci Reagent však nyní umožňuje odhalit možnou přítomnost rakovinového onemocnění včas.

Ing. Blanka Hudečková

Bajaco s.r.o. – výhradní zastoupení pro ČR a SR

Rakovina je u nás jednou z hlavních příčin úmrtí, přitom až 60 % případů by se dalo zabránit prevencí. Včasná diagnóza a následná léčba totiž významně zvyšují šance na úspěšné vyléčení nebo dlouhodobou remisi. Nyní přichází na trh novinka, která může znamenat přelom v této statistice: český domácí test Carci Reagent, který svou jednoduchostí a dostupností výrazně změní přistup k prevenci rakoviny.

Carci Reagent je unikátní diagnostický nástroj, který umožňuje lidem provést testování v pohodlí domova. Tento test umí diagnostikovat většinu typů unádorů už v počátečním stádiu. Byl úspěšně ověřen při více než 8 tisících klinických studiích a výsledky jsou neobvykle přesné: u nemocné populace je to 96,7 % a u zdravé dokonce 99,5 %. Test má veškeré potřebné certifikace pro prodej v ČR, EU i dalších zemích. Získal již ocenění na veletrhu v Dubaji. Použití je velmi jednoduché. Stačí malý vzorek ranní moči, který uživatel nakape do ampulky. Po třech až pěti minutách se na základě porovnání barvy vzorku s přiloženou barevnou stupnicí dozví, zda je zdravý nebo zda je potřeba okamžitě vyhledat lékaře a podrobit se důkladnému vyšetření. Test se doporučuje opakovat alespoň 2x ročně.

Klíčovým testovaným parametrem je aminokyselina tyrosin. V těle má svou důležitou roli, jeho vysoké hodnoty však u dospělé populace značí závažný zdravotní problém, signalizuje mimojiné i nádorové onemocnění. Moč je pak ideální médium pro neinvazivní a rychlou diagnostiku, což je ideální pro pravidelné sledování zdravotního stavu. Testovací sada Carci Reagent dokáže rychle a spolehlivě odhalit orientační množství tyrosinu v moči.

carci reagent

Podle údajů Národního onkologického programu v ČR každý 3. člověk onemocní rakovinou. Pravidelné preventivní testování pak může tato čísla významnou měrou snížit. Test Carci Reagent dává lidem možnost převzít kontrolu nad jejich zdravím.

Next article